Entre gegants, tot s’hi val

Els gegants d’Internet segueixen fent moviments estratègics, sense renunciar al joc brut ni als cops baixos, per guanyar mercat. Microsoft ha aigualit la setmana gran de Google, que celebrava la conferència anual de desenvolupadors, amb l’anunci de la compra de l’empresa de telefonia via web Skype per 8.500 milions de dòlars. El líder informàtic pretén retallar així la immensa distància que separa el seu Windows Mobile de l’iPhone i l’Android en la batalla del mòvil.

A Microsoft no han parat. També han llençat aquests dies una campanya publicitària atacant Apple per l’elevat preu dels seus ordinadors, obrint una ‘guerra bruta’ entre el PC i el Mac. Potser per allò de que en els negocis i en la guerra tot val. El mateix deuen pensar a Facebook, que preparava una campanya de falses informacions per danyar la imatge de Google, segons acaba d’admetre la direcció de la pròpia xarxa social.

Massa novetats en una setmana que Google tenia assenyalat amb llapis vermell al calendari pels grans anuncis que havia de fer en la trobada mundial de desenvolupadors que celebra cada any. Com el llançament d’ordinadors amb sistema operatiu Chrome –el ‘Chromebook’– o d’un nou servei de música per Internet semblant al d’Spotify –només disponible per ara als EE UU- i que permet guardar 20.000 cançons i escoltar-les en dispositius Android.

Això, a més a més d’altres innovacions i aplicacions diverses, entre les quals destaca la integració del ja mític Angry Birds al Chrome. I per si no n’hi hagués prou, Google ha presentat una nova funció a la pàgina de música de Youtube amb els 100 millors videos musicals –professionals i amateurs- d’aquest lloc web. Una semana moguda, sí senyor.

Anuncis


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s