Més de 365 milions d’internautes europeus

La idea d’Europa cotitza a la baixa, però no a Internet. A les grans diferències entre els països europeus en front del rescat d’algunes economies en dificultats o de les revoltes del Magreb se li ha afegit ara la ‘crisi del cogombre’ que amenaça els nostres pagesos. Però el continent conserva un pes fonamental a la Xarxa, amb 365 milions d’usuaris d’Internet europeus sobre un total de 1.300 milions d’internautes a tot el món. I encara més si 21,9 de la resta del món) i la mitjana de pàgines vistes per cada usuari (2,4 en front d’1,9), segons Comscore.

Alemanya, Rússia i França ocupen el podi amb més de 40 milions d’internautes, seguits del Regne Unit (36,4), Itàlia (23), Turquia (22,8) i Espanya, que amb 21,3 milions ocupa la setena posició del rànquing d’usuaris amb 23,8 hores mensuals de connexió a Internet, quatre dècimes per sota de la mitjana europea. També en pàgines (2,2) estem una mica per sota, i molt lluny d’Holanda (3,1) i el Regne Unit (2,7), els líders en aquest apartat.

Les pàgines web de Google son les més vistes a Europa i sumen 329,8 milions de visitants, que suposen el 90% de l’audiència europea. Segueixen Microsoft, amb 269 milions i un 73% de cobertura, i Facebook, amb un 64,9% que li donen els seus 236,9 milions d’usuaris mensuals.

El més soprenent de tot plegat és la debilitat de Twitter, ubicada en el fons de la classificació (29º) amb prop de 31 milions de visitants, el 10% dels 300 milions de tuiteros que hi ha a tot el planeta i una prova que la xarxa de microblogging de referència té una asignatura pendent a Europa.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s